TRANSPORT SI RETUR GRATUIT LA COMENZI PESTE 300 LEI
La plata ramburs se percepe o taxa de 5 lei, indiferent de valoarea comenzii

Politica retur

Transportul  este gratuit pentru comenzi in valoare minima de 300 lei (valabil la plata online cu cardul; pentru plata ramburs se percepe o taxa de 5 lei ).

Primul retur este gratuit pentru comenzile ce depasesc 300 de lei, in cazul in care clientul face un al doilea retur la aceeasi comanda cheltuielile de curierat vor fi suportate de catre client.

Oferta valabila doar pentru livrarile spre locatii din Romania! Livrarea comenzilor se face numai prin curier rapid. Costul transportului pe intreg teritoriul Romaniei este de 20 lei pentru comenzile cu valoarea mai mica de 300 lei ( valabil la plata online cu cardul; pentru plata ramburs se percepe o taxa suplimentara de 5 lei ), iar costul returului pentru comenzile a caror valoare este sub 300 lei, difera in functie de firma de curierat aleasa de client.

MODALITATI DE PLATA
1. Plata la livrare / ramburs: numerar, la primirea coletului; Coletul nu se va deschide inainte de a semna si de a plati.
2. Plata online prin card bancar (Visa / Maestro / Mastercard). Vei fi redirectionat catre pagina PlatiOnline.
3. Plata online in rate fara dobanda prin card de cumparaturi Banca Transilvania ( 5 rate).

POLITICA DE RETURNARE
Potrivit prevederilor legale in vigoare, „consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Produsele care nu satisfac cerintele dumneavoastra, vor fi expediate inapoi la firma BENVENUTI, str. Anghel Saligny, nr. 9 (Parc Industrial Eurobusiness 2) Oradea, judet Bihor, cod postal 410085  impreuna cu FORMULARUL DE RETUR (click pentru descarcare) completat. Nu avem posibilitatea de a prelua colete cu ramburs.

Solutionarea retururilor care implica schimb de marime se va realiza in 3 - 5  zile lucratoare din momentul primirii coletului.

Produsele vor fi expediate in forma lor originala, fara a fi deteriorate sau utilizate , in caz contrar produsele vor fi returnate clientului.  Transportul si returul este gratuit la comenzile peste 300 lei- va rugam sa ne contactati pentru a primi toate detaliile. Produsele se vor returna in cutiile originale, ambalate corespunzator cu materiale de protectie ( hartie, folii, pungi, carton etc. ) pentru a evita deteriorarea acestora. Sunt refuzate retururile ale caror cutii nu sunt protejate corespunzator.

Va rugam sa ne informati la adresa de email [email protected] in cazul in care doriti sa efectuati un retur pentru o comanda cu o valoare mai mare de 300 lei - vom trimite firma de curierat sa ridice coletul!

Comenzile cu o valoare mai mica de 300 lei vor fi expediate cu orice firma de curierat pe cheltuiala cumparatorului - in acest caz NU TREBUIE sa ne contactati, puteti opta si contacta orice firma de curierat doriti.

Contravaloarea marfii returnate va fi restituita in 10 zile lucratoare din momentul receptionarii returului in depozitul nostru.

Va rugam sa respectati termenul prevazut pentru inapoierea marfii. Contravaloarea marfii returnate va fi restituita prin transfer bancar intr-un cont deschis in LEI .

In momentul in care se proceseaza returul veti primi un mail de confirmare in acest sens !

Primul retur este gratuit pentru comenzile ce depasesc 300 de lei, in cazul in care clientul face un al doilea retur la aceeasi comanda cheltuielile de curierat vor fi suportate de catre client.

Va rugam sa pastrati dovada de expediere a coletului returnat pana la incheierea procesului de analizare a eventualei reclamatii, iar in cazul marfii returnate pana la momentul rambursarii banilor.

Pentru a putea urmari coletele pe care le-ati trimis catre Benvenuti, trebuie sa introduceti nr. de AWB pe care l-ati primit de la agentul Cargus in link-ul urmator:

      https://app.urgentcargus.ro/Private/Tracking.aspx

 

Aceasta politica de returnare este valabila pentru produsele achizitionate prin intermediul magazinului online Benvenuti