TRANSPORT SI RETUR GRATUIT LA COMENZI PESTE 200 LEI

Politica retur

Transportul si Returul este gratuit pentru comenzi in valoare minima de 200 lei. 
Oferta valabila doar pentru livrarile spre locatii din Romania! Livrarea comenzilor se face numai prin curier rapid. Costul transportului pe intreg teritoriul Romaniei este de 14 lei pentru comenzile cu valoarea mai mica de 200 lei, iar costul returului pentru comenzile a caror valoare este sub 200 lei, difera in functie de firma de curierat aleasa de client.

MODALITATI DE PLATA
1. Plata la livrare / ramburs: numerar, la primirea coletului; Coletul nu se va deschide inainte de a semna si de a plati.
2. Plata online prin card bancar (Visa / Maestro / Mastercard). Vei fi redirectionat catre pagina PlatiOnline.
3. Plata online in rate fara dobanda prin card de cumparaturi Banca Transilvania ( 5 rate).

POLITICA DE RETURNARE
Potrivit prevederilor legale in vigoare, „consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Produsele care nu satisfac cerintele dumneavoastra, vor fi expediate inapoi la firma BENVENUTI, str. Anghel Saligny, nr. 9 (Parc Industrial Eurobusiness 2) Oradea, judet Bihor, cod postal 410085  impreuna cu FORMULARUL DE RETUR (click pentru descarcare) completat. Nu avem posibilitatea de a prelua colete cu ramburs.

Solutionarea retururilor care implica schimb de marime/produs se va realiza in 7 - 10  zile lucratoare din momentul primirii coletului.

Produsele vor fi expediate in forma lor originala, fara a fi deteriorate sau utilizate , in caz contrar produsele vor fi returnate clientului.  Transportul si returul este gratuit la comenzile peste 200 lei- va rugam sa ne contactati pentru a primi toate detaliile. Produsele se vor returna in cutiile originale, ambalate corespunzator cu materiale de protectie ( hartie, folii, pungi, carton etc. ) pentru a evita deteriorarea acestora. Sunt refuzate retururile ale caror cutii nu sunt protejate corespunzator.

Va rugam sa ne informati in cazul in care doriti sa efectuati un retur si veti primi toate indicatiile necesare! Contravaloarea marfii returnate va fi restituita in 10 zile calendaristice din momentul receptionarii returului in depozitul nostru.

Va rugam sa respectati termenul prevazut pentru inapoierea marfii. Contravaloarea marfii returnate va fi restituita prin transfer bancar.

In momentul in care se proceseaza returul veti primi un mail de confirmare in acest sens !

Va rugam sa pastrati dovada de expediere a coletului returnat pana la incheierea procesului de analizare a eventualei reclamatii, iar in cazul marfii returnate pana la momentul rambursarii banilor.

Pentru a putea urmari coletele pe care le-ati trimis catre Benvenuti, trebuie sa introduceti nr. de AWB pe care l-ati primit de la agentul Cargus in link-ul urmator:

      https://app.urgentcargus.ro/Private/Tracking.aspx

 

Aceasta politica de returnare este valabila pentru produsele achizitionate prin intermediul magazinului online Benvenuti