Politica retur

Transportul este gratuit pentru comenzi in valoare minima de 300 lei. 
Oferta valabila doar pentru livrarile spre locatii din Romania! Livrarea comenzilor se face numai prin curier rapid. Costul transportului pe intreg teritoriul Romaniei este de 14 lei.

MODALITATI DE PLATA
1. Plata la livrare / ramburs: numerar, la primirea coletului; Coletul nu se va deschide inainte de a semna si de a plati.
2. Plata online prin card bancar (Visa / Maestro / Mastercard). Vei fi redirectionat catre pagina PlatiOnline.
3. Plata online in rate fara dobanda prin card de cumparaturi Banca Transilvania (5 rate).

POLITICA DE RETURNARE
Potrivit prevederilor legale in vigoare, „consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Produsele care nu satisfac cerintele dumneavoastra, vor fi expediate inapoi la firma BENVENUTI, str. Anghel Saligny, nr. 9 (Parc Industrial Eurobusiness 2) Oradea, judet Bihor, cod postal 410085 pe propria cheltuiala, impreuna cu FORMULARUL DE RETUR (click pentru descarcare) completat. Nu avem posibilitatea de a prelua colete cu ramburs.

Produsele vor fi expediate in forma lor originala, fara a fi deteriorate sau utilizate. Transportul si returul este gratuit la comenzile peste 300 lei. Va rugam sa returnati produsele in cutiile originale, ambalate corespunzator cu materiale de protectie ( hartie, folii, pungi, carton etc. ) pentru a evita deteriorarea acestora. Sunt refuzate retururile ale caror cutii nu sunt protejate corespunzator. Va rugam sa ne informati in cazul in care doriti sa efectuati un retur si veti primi toate indicatiile necesare. Contravaloarea marfii returnate va fi restituita in 14 de zile de la momentul primirii acestei informatii. in cazul in care nu primim acesta informatie banii va vor fi returnati in 14 de zile din momentul preluarii produselor returnate.

Va rugam sa respectati termenul prevazut pentru inapoierea marfii. Contravaloarea marfii returnate va fi restituita prin transfer bancar.

Va rugam sa pastrati dovada de expediere a coletului returnat pana la incheierea procesului de analizare a eventualei reclamatii, iar in cazul marfii returnate pana la momentul rambursarii banilor.

Daca dumneavoastra doriti sa returnati un colet trebuie sa o faceti prin intermediul unei firme de curierat, Taxa de curier va va fi returnata, doar in urmatoarele conditii : daca produsul primit este degradat, are un defect sau nu este produsul comandat de dumneavoastra. in cazul in care produsul nu satisface asteptarile dumneavoastra sau marimea nu este corespunzatoare aceasta taxa nu va va fi returnata.

Aceasta politica de returnare este valabila pentru produsele achizitionate prin intermediul magazinului online Benvenuti