LIVRARE GRATUITA LA COMENZI DE MINIM 300LEI ACHITATE CU CARD
RETUR GRATUIT LA TOATE COMENZILE

POLITICA DE RETURNARE

Returul produselor este gratuit, indiferent de valoarea comenzii si a modalitatii de plata, efectuat in conditiile respectarii termenilor politicii de retur.

RETURNEAZA

Potrivit prevederilor legale in vigoare, „consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Perioada de retur incepe din ziua livrarii comenzii.

Produsele care nu satisfac cerintele dumneavoastra, vor fi expediate inapoi la firma BENVENUTI, str. Anghel Saligny, nr. 9 (Parc Industrial Eurobusiness 2) Oradea, judet Bihor, cod postal 410085  impreuna cu FORMULARUL DE RETUR primit odata cu factura. Va rugam sa completati toate rubricile din formular si sa-l trimiteti in colet.

Nu avem posibilitatea de a prelua colete cu ramburs si nu se accepta expedierea coletelor prin Posta Romana.

Solutionarea retururilor care implica schimb de marime se va realiza maxim 5  zile lucratoare din momentul primirii coletului la sediul Benvenuti.

Daca doriti un alt produs, va rugam sa plasati o comanda noua pe care o achitati integral urmand ca noi sa va restituim banii pentru produsul returnat in conditiile prevazute in politica de retur.

Produsele vor fi expediate in forma lor originala, fara a fi deteriorate, utilizate sau cu defecte provocate, in caz contrar produsele vor fi returnate clientului.  Daca returnati mai multe produse, va rugam sa pregatiti un singur colet.

Primul retur din comanda este gratuit. In cazul in care clientul face alt retur din aceeasi  comanda, cheltuielile de curierat sunt suportate de client

Returul este gratuit pentru toate comenzile indiferent de valoare si modalitate de plata. Returul gratuit se efectuaza prin selectarea unuia dintre curierii agreati de Benvenuti. Daca se doreste returnarea cu alta firma de curierat, costurile de returnare sunt suportate de catre client.

Produsele se vor returna in cutiile originale, ambalate corespunzator cu materiale de protectie (hartie, folii, pungi, carton etc. ) pentru a evita deteriorarea acestora. Sunt refuzate retururile ale caror cutii nu sunt protejate corespunzator.

Va rugam sa respectati termenul prevazut pentru returnarea unui produs. Contravaloarea marfii returnate va fi restituita in maxim 10 zile lucratoare din momentul receptionarii returului in depozitul nostru prin transfer bancar intr-un cont deschis in lei. Va rugam sa completati corect si lizibil datele privind titularul de cont si numarul contului bancar. Intreaga responsabilitate pentru corectitudinea datelor completate apartine clientului. Contravaloarea taxei de transport aferenta comenzii se returneaza doar in situatia in care ati primit alt articol decat cel comandat.

Va rugam sa pastrati dovada de expediere a coletului returnat pana la incheierea procesului de analizare a eventualei reclamatii, iar in cazul marfii returnate pana la momentul rambursarii banilor.

In cazul in care intampinati dificultati cu efectuarea returului, va rugam sa ne contactati pe adresa de email [email protected]