LIVRARE GRATUITA LA COMENZI DE MINIM 300LEI ACHITATE CU CARD
RETUR GRATUIT LA TOATE COMENZILE

Despre noi

Compania Benvenuti a luat nastere in Romania, in primavara anului 2004, ca urmare fireasca a evolutiei si a maturizarii pietei, precum si datorita cresterii exigentei clientilor, cand primul magazin Benvenuti isi deschidea portile la Timisoara.

Benvenuti isi propune sa devina lider in segmentul de magazine de incaltaminte si marochinarie care se adreseaza clientilor cu venituri medii si mari. Astazi, reteaua Benvenuti inseamna 56 de magazine sub doua branduri: Benvenuti si Enzo Bertini.

Astfel sub brandul Benvenuti reteaua de magazine numara 52 magazine, in 32 orase cele mai importante ale tarii: Bucuresti, Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Brasov, Buzau, Bistrita, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Deva, Drobeta Turnu Severin, Focsani, Galati, Iasi, Oradea, Piatra NeamÈ›, Roman, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu-Valcea, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Suceava, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Tulcea, Zalau.

Primul magazin de incaltaminte de lux sub brandul ENZO BERTINI s-a deschis in primavara anului 2008, magazin care reuneste mai multe marci ale celor mai renumiti designeri din lume. Iar din toamna anului 2013 s-a adaugat un al doilea magazin de incaltaminte de lux sub brandul ENZO BERTINI. Al treilea magazin Enzo Bertini s-a deschis in anul 2019, la Oradea. Al patrulea magazin s-a deschis pe finalul anului 2019, la Cluj.  Pentru mai multe informatii puteti accesa site-ul www.enzobertini.ro.

Incaltamintea si marochinaria de foarte buna calitate si intotdeauna din cele mai noi colectii ale partenerilor traditionali italieni reprezinta secretul succesului magazinelor Benvenuti. Selectate cu maxim profesionalism din cadrul celor mai prestigioase expozitii de profil din lume, adica cele de la Milano si Riva del Garda, produsele din magazinele Benvenuti intrunesc toate conditiile pe care si le doresc clientii nostri: calitate exceptionala datorata atat materialelor foarte bune, cat si modului atent de fabricare, modele atragatoare si actuale opere ale designerilor italieni de mare clasa, confort deosebit datorat traditiei si studiului pe care producatorii italieni il fac referitor la talpi, calapoade si materiale, unicitate, in sensul ca multe din articolele de incaltaminte si marochinarie se gasesc numai in magazinele Benvenuti, datorita unor relatii exclusive de lunga durata cu producatorii italieni.

Producatorii italieni au o pondere de peste 80% din volumul de marfa din Benvenuti, dar ne bucuram sa avem parteneriate si cu cateva fabrici romanesti, dealtfel printre cele mai bune din Romania. Dintre marcile cele mai cunoscute prezente in magazinele Benvenuti amintim: Enzo Bertini, Benvenuti , Pepe Jeans, Skechers, Wrangler, Thezeus, Solo Donna, Bradley, Steve Madden. Si, nu in ultimul rand, ceea ce face ca magazinele Benvenuti sa existe este echipa de profesionisti, care consta atat in managementul firmei, cat si in colectivul magazinelor.

Mediul de lucru modern si placut, pachetul salarial si beneficiile pe care le primeste fiecare salariat din firma, fac ca Benvenuti sa fie una din companiile la care multi ar dori sa lucreze.

Campaniile de publicitate si promotiile sunt parte integranta a proiectului de dezvoltare a companiei. Parteneriatele cu cele mai prestigioase reviste din Romania, precum Elle, Viva, Avantaje, Cosmopolitan, Glamour, Men's Health si multe altele, fac ca Benvenuti sa fie mai aproape de amatoarele de pantofi si posete.

Prin intermediul acestor reviste, Benvenuti prezinta cele mai noi creatii italiane si trendul in domeniul incaltamintei si marochinariei, atat ca design, cat si ca gama de culori.