LIVRARE GRATUITA LA COMENZI DE MINIM 300LEI ACHITATE CU CARD
RETUR GRATUIT LA TOATE COMENZILE

Impreuna ducem Romania inainte!

Impreuna ducem Romania inainte!

E proiectul in care Benvenuti crede si pe care vrem sa ti-l  facem cunoscut si tie !

Am initiat acest proiect plecand de la urmatoarele idei:

Stim ca noi, firmele si initiativele romanesti, suntem si formam impreuna o comunitate autohtona, asumata si implicata. Suntem parte a societatii romanesti.

Ne dorim sa existam intr-o comunitate si societate stabila, in care toti membri ei sa se bucure de drepturi si sanse egale, o societate in care sa existe sustinerea reciproca.

Vrem sa sprijinim afacerile locale si micii producatori romani, prin promovarea acestora la nivel national

De aceea ne-am propus ca, periodic, prin intermediul unor concursuri si prezentari pe canalele social media Benvenuti sa facem cunoscute firme sau initiative romanesti care s-au fundamentat pe un vis, o pasiune si care reprezinta valorile sociale si economice in care credem si pe care ne dorim sa le facem cunoscute.

In aceasta sectiune vei putea gasi prezentarea firmelor romanesti precum si datele de contact ale acestora.

Ne propunem sa facem cunoscute firme din domeniul agriculturii si mici producatori si prestatori de servicii.

Suntem receptivi la orice sugestii si din partea ta, astfel incat sa promovam cat mai multe afaceri romanesti serioase care au nevoie de ajutor.

Hai ca impreuna sa sprijinim afacerile  100% romanesti. Hai sa devenim, impreuna, o comunitate unita si puternica!

Fii parte a acestei initiative si cumpara de la firmele romanesti !

Hai sa savuram impreuna un vin senzational de la:
Domeniul Bogdan

Domeniul Bogdan a luat naștere din dorința de a produce vinuri în armonie cu natura.

Viile Domeniul Bogdan sunt certificate ca biologice conform normelor europene de către Austria Bio Garanție.

Lucrările în vie sunt făcute după principiile viticulturii biodinamice sub îndrumarea Dr. Agronom în Biodinamică Leonello Anello, unul dintre cei mai reputați specialiști în domeniu.

Viticultură biodinamică garantează respectul pentru natură îmbogățind solul și promovând viață, aducând sănătate și stare de bine tuturor părților implicate: sol, plante, animale, oameni și mediu înconjurător.

Această metodă de cultură permite terroir-ului să se exprime prin dezvoltarea de arome autentice și prin producerea unor vinuri cu personalitate.

Calitatea vinurilor Domeniul Bogdan a primit recunoaștere internațională la unele dintre cele mai importante concursuri din lumea vinului: Millesime Bio, Chardonnay du Monde, Premiile Internaționale Decanter, Concursul Internațional de la Bruxelles.

Site: https://domeniulbogdan.ro

Facebook: https://www.facebook.com/domeniulbogdan

Iti propunem sa te delectezi cu un gust unic, plin de savoare! Acela al legumelor cultivate in mod traditional:
Legume Verzi

Suntem o familie de gospodari din Dâmbovița, Băleni-Sârbi, producători de legume și fructe autohtone. Deși lucrăm pământul de când ne știm am creat acest proiect în luna martie 2020, fiind împinși de criza sanitară din lume.

Produsele noastre sunt cultivate în mod tradițional, cu mare responsabilitate față de om și natură. De aceea, produsele noastre sunt curate, nu sunt modificate genetic și nu conțin pesticide.

Gustul este principalul nostru diferențiator și apreciat de cei peste 300 de clienți, fără de care acest proiect nu ar fi existat.

Avem convingerea că produsele naturale pot îmbunătăți semnificativ sănătatea noastră și în final pot aduce beneficii stilului nostru de viață. De aceea, misiunea noastră este sa aducem aceste produse în bucătăriile tuturor celor care aleg sa fie sănătoși.

 

Facebook:

https://www.facebook.com/legumeverzibaleni

Instagram: https://www.instagram.com/legumeverzi