Impreuna ducem Romania inainte!

Impreuna ducem Romania inainte!

E proiectul in care Benvenuti crede si pe care vrem sa ti-l  facem cunoscut si tie !

Am initiat acest proiect plecand de la urmatoarele idei:

Stim ca noi, firmele si initiativele romanesti, suntem si formam impreuna o comunitate autohtona, asumata si implicata. Suntem parte a societatii romanesti.

Ne dorim sa existam intr-o comunitate si societate stabila, in care toti membri ei sa se bucure de drepturi si sanse egale, o societate in care sa existe sustinerea reciproca.

Vrem sa sprijinim afacerile locale si micii producatori romani, prin promovarea acestora la nivel national

De aceea ne-am propus ca, periodic, prin intermediul unor concursuri si prezentari pe canalele social media Benvenuti sa facem cunoscute firme sau initiative romanesti care s-au fundamentat pe un vis, o pasiune si care reprezinta valorile sociale si economice in care credem si pe care ne dorim sa le facem cunoscute.

In aceasta sectiune vei putea gasi prezentarea firmelor romanesti precum si datele de contact ale acestora.

Ne propunem sa facem cunoscute firme din domeniul agriculturii si mici producatori si prestatori de servicii.

Suntem receptivi la orice sugestii si din partea ta, astfel incat sa promovam cat mai multe afaceri romanesti serioase care au nevoie de ajutor.

Hai ca impreuna sa sprijinim afacerile  100% romanesti. Hai sa devenim, impreuna, o comunitate unita si puternica!

Fii parte a acestei initiative si cumpara de la firmele romanesti !

Hai sa savuram impreuna un vin senzational de la:
Domeniul Bogdan

Domeniul Bogdan a luat naștere din dorința de a produce vinuri în armonie cu natura.

Viile Domeniul Bogdan sunt certificate ca biologice conform normelor europene de către Austria Bio Garanție.

Lucrările în vie sunt făcute după principiile viticulturii biodinamice sub îndrumarea Dr. Agronom în Biodinamică Leonello Anello, unul dintre cei mai reputați specialiști în domeniu.

Viticultură biodinamică garantează respectul pentru natură îmbogățind solul și promovând viață, aducând sănătate și stare de bine tuturor părților implicate: sol, plante, animale, oameni și mediu înconjurător.

Această metodă de cultură permite terroir-ului să se exprime prin dezvoltarea de arome autentice și prin producerea unor vinuri cu personalitate.

Calitatea vinurilor Domeniul Bogdan a primit recunoaștere internațională la unele dintre cele mai importante concursuri din lumea vinului: Millesime Bio, Chardonnay du Monde, Premiile Internaționale Decanter, Concursul Internațional de la Bruxelles.

Site: https://domeniulbogdan.ro

Facebook: https://www.facebook.com/domeniulbogdan

Iti propunem sa te delectezi cu un gust unic, plin de savoare! Acela al legumelor cultivate in mod traditional:
Legume Verzi

Suntem o familie de gospodari din Dâmbovița, Băleni-Sârbi, producători de legume și fructe autohtone. Deși lucrăm pământul de când ne știm am creat acest proiect în luna martie 2020, fiind împinși de criza sanitară din lume.

Produsele noastre sunt cultivate în mod tradițional, cu mare responsabilitate față de om și natură. De aceea, produsele noastre sunt curate, nu sunt modificate genetic și nu conțin pesticide.

Gustul este principalul nostru diferențiator și apreciat de cei peste 300 de clienți, fără de care acest proiect nu ar fi existat.

Avem convingerea că produsele naturale pot îmbunătăți semnificativ sănătatea noastră și în final pot aduce beneficii stilului nostru de viață. De aceea, misiunea noastră este sa aducem aceste produse în bucătăriile tuturor celor care aleg sa fie sănătoși.

 

Facebook:

https://www.facebook.com/legumeverzibaleni

Instagram: https://www.instagram.com/legumeverzi

Familia Darabont
La a treia generație de viticultori, familia Darabont din Biharia din județul Bihor are în grijă peste 40 de hectare de vie. Vița cultivată cu multă pasiune și strugurii aleși cu mare atenție aduc pe masa ta vinuri proaspete, din vii tinere, obținute cu mijloace moderne.
 
Tradiția viticolă a apărut în familia Darabont cu două generații în urmă. Via și vinul au fost mereu prezente, iar Erzsebet și Sandor, alături de fiicele lor Betty și Vera, vor să demonstreze că Biharia poate oferi vinuri de o calitate deosebită și că zona are un potențial foarte mare atât din punct de vedere viticol cât și turistic. Mai mult de atât, Familia Darabont are în componența ei o echipă dedicată care face posibilă ca via să rămână sănătoasă și strugurii care ajung în cramă să fie de cea mai bună calitate. Crama este încă în dezvoltare, însă prin dedicarea și atenția la detalii familia vă oferă vinuri de care să vă bucurați alături de cei dragi.
 
Facebook: https://www.facebook.com/familiadarabont
 
Instagram: https://www.instagram.com/familia_darabont/?hl=en
Paula Rotar

Pentru mine, arta de orice fel este dezvoltare personală, un proces creativ prin care sinele se exprima in cea mai pura formă a sa: iubirea. Mă inspiră tot ce mă înconjoară și văd frumusețe în orice, însă principala sursă de inspiratie pentru o nouă lucrare este persoana pentru care o fac și spațiul in care va sta. Scopul artei mele este de a crea o emoție pozitivă in cel care o privește și de a-i face retina să danseze.

Facebook: https://www.facebook.com/paularotart

Instagram: https://www.instagram.com/r.o.t.a.r.t/

Va invitam la o calatorie apetisanta in lumea plina de arome a unei cafele senzationale
Street Coffee Roasters
Street Coffee Roasters este un concept de coffee shop cu prajitorie proprie făcut din pasiune, cunoștințe și dorința de a împãrtãși experiența unei cafele de specialitate.
 
Din 2017, de cand a inceput istoria Street Coffee Roasters si pana in prezent, cafeaua a fost , intotdeauna, prioritatea noastra.
Prajirea cafelei este o arta care implica multa rabdare, atentie si timp, iar noi ne-am propus sa progresam constant si sa studiem continuu pentru a ajunge cat mai aproape de perfectiune.
 
In prezent avem deschise 4 cafenele sub nume propriu, cafenele in care povestea comunitatii, impletita cu aroma inconfundabila a unei cafele senzationale este cea care scrie, in fiecare zi, istoria Street Coffee Roasters.
 
Vibe-ul inconfundabil, muzica buna si atitudinea oamenilor in care iti pui increderea cand vine vorba de prepararea cafelei sunt ingredientele ideale pentru a-ti face ziua mai buna!
 
Clientii nostri sau cum ii numim noi #humansofstreetcoffee sunt cei pentru care ne straduim sa combinam, de fiecare data, aromele si notele subtile pentru a le oferi o inedita calatorie intr-un univers senzorial unic.
 
Cafeaua reprezinta pentru noi un motiv de bucurie, o placere vinovata, o necesitate si, nu in ultimul rand, un mod de viata caruia ii apartinem.
 
Te asteptam la o cafea senzationala, intr-o atmosfera cozy si relaxata in locatiile noastre sau poti comanda cafeaua boabe sau macinata direct la tine acasa.
 
Ne gasiti pe:
 

Facebook: https://www.facebook.com/streetcoffeeroasters

Instagram: https://www.instagram.com/street_coffee_roasters

Site: https://www.streetcoffee.ro